top of page

NY ENERGI & WORLD MEDICINE TERAPIFORMER

Vi vurderer hvilke terapiformer, der anvendes i en behandling, som er individuelt skræddersyet og begrundet.

En konsultationen starter med en samtale, hvor der optages journal. Vi spørger om, hvilke sygdomme, symptomer, problemer, indlæggelser, og operationer der har været tidligere, da livshistorien er den vigtigste faktor i at finde en årsag til, at kroppen er ophørt med at reparere og helbrede sig selv.

De fleste behandlinger omfatter akupunktur, øreakupunktur, Myoreflexterapi og Posturologi. Når vi anvender psykotraumatologi, behandler vi traumer og har behov for en dobbelt behandling. Behandlinger bestilles hos sekretæren på tlf. 9740 3540. Der er også mulighed for at bestille online. Se menu boxen kontakt/booking.

Acupuncture

AKUPUNKTUR

Akupunktur udføres ved stimulation af punkter og områder på kroppen.

Stimulationen foretages med nåle, lys og akupressur,

osv. 

oereakupunktur-2_105_638.jpg

ØRE-AKUPUNKTUR

Øret afspejler en Homunculus, som henviser til en hel menneskekrop. Øret er beklædt med den mest komplekse nerveforsyning på hele kropsoverfladen. Gennem øret ser man direkte ind i hjernen. Gennem øret kan hjernen direkte påvirkes eller balanceres.

Massage

MYOREFLEX

Myoreflexterapi er nutidens videnskabelige akupressur, der udnytter de store sammenhænge i kroppen som fra anatomiens synspunkt er fascier (muskelhinder), men fra et Kinesisk perspektiv er meridianer.

Der er 85% sammenfald mellem fascier og meridianer. Alle er enige i øst og vest, men ikke alle ved at vi taler om den samme sammenhæng!

Screen Shot 2020-08-03 at 00.59.23.png

PSYKOTRAUMATOLOGI

Traumer sætter sig i det motoriske (hjernerystelse, brud, slag), neurologiske (forstyrrelser i hjernen), det endokrine (hormonelle) og psykiske. Et traume er en uventet hændelse, der fryser kroppen fast i en tilstand, den ikke kan komme ud af igen. Denne tilstand er udenfor det intellektuelle og kan ikke helbredes gennem intellektet. Gennem en kropslig tilgang kan traumer transformeres til styrke. Denne tilgang opnår vi gennem øret (Dynamic Ear-aucupuncture supported Trauma regulation DESTaR), Myoreflexterapi og Posturologi.

POSTUROLOGI

​Posturologi er læren om menneskets postur, positur, position eller stilling i rummet og evnen til at stabilisere rummet. Posturens strategiske funktion er at navigere kroppen i rum ved at sætte mindst mulig energi i bevægelse samt at beskytte mennesket.

 

Dette er en samling af neurologiske funktioner og kan balanceres gennem øre-akupunktur.

Emotioner og motoriske programmer er linket sammen i det limbiske område i hjernen, derfor er posturen også en strategisk kompensation på traumer.

Lær praktisk Posturologi på tre dage og skab synlige resultater, ved at rette de fleste skævheder gennem første behandling.

Screen%20Shot%202020-07-05%20at%2014.51_

TERAPIBRILLER

Øjet fascineres og stimuleres af farver f.eks. i naturen. Videnskaben har også kastet lys på den helbredende effekt af lys! 

Når man placerer en farvet brille foran øjnene, reflekterer dagslys farven gennem øjnene og direkte ind i hjernen. Hjernen lader sig let stimulere af lysets farver, fordi lys er et kendt element i menneskets udvikling. Lysets vibrationer går igen i nervesystemets vibrationer, så der er noget familiært imellem lys og mennesket. 

Hvis et menneske har et akut problem og placerer farvede brillerne foran øjnene, vil hjernen påvirkes i en grad der fremkalder hjernens ressourcer hjernen til at forholde sig til eller løse problemet. Vi anbefaler et sæt briller i alle hjem, i alle skoleklasser (når et barn ikke gider koncentrere sig), institutioner og arbejdspladser. Terapi brillerne anvendes allerede i psykiatrien mod f.eks. depression.

ALLERGI OG INTOLERANCE

De fleste allergiske reaktioner eller intolerancer kan bedres gennem leverfunktionen, tarmfunktionen eller ved traumeforløsning. Vi vurderer behandlingsmulighederne, giver kostvejledninger, opskrifter og videoer der viser, hvordan man let og hurtigt kan leve sundt, helbredende, antiinflammatorisk og samtidigt nyde lækkert mad. 

Kernepunktet bag allergiske reaktioner er tyndtarmens tilstand, men måden at påvirke tyndtarmen er ofte gennem mange andre veje.

Allergier kan testes gennem priktest, tarmbiopsi og blodprøver, men da forskellige immunglobuliner reagerer på forskellige allergier (straksallergier, forsinkede allergiske reaktioner), er testene ikke sikre. Vi praktiserer en (endnu) ikke videnskabelig fødevareallergi test gennem pulsens reaktion på at en fødevare lyses gennem huden.

galileo-vibrationstraening-fit-770x770x1

GALILEOTRÆNING

Galileotræning er træning på en vibratorplatform produceret af Novotec-Medical. Galileoplatforme er tilgægelige hos både NY ENERGI og WORLD MEDICINE. 

 

Galileo træning anbefales ved balance- og gangbesvær forårsaget af neurologiske og motoriske tab af balance- og gangevne.

 

Ideel til osteoporose, spasticitet, lammelser og træning af gangevnen. Effekten af Galileotræning er både cerebral-, medullær-, neural- og motorisk. 

Hjernen kender ikke forskel på om Galileoplatformen lader benene gå eller om benene går uden hjælp. Derfor er Galileotræning en cerebral (hjerne) genoptræning.

bottom of page