Siden 1987

NY-ENERGI & World Medicine

Historien​ starter i 1987

Klinikken Ny Energi, Holstebro åbnede 1. august 1987 efter det første diplom i akupunktur.

1989 

En dansk praktiserende læge, Dr. phil. A. Korsgaard indgik samarbejde og praktiserede i Ny Energi gennem syv år. Samtidigt kom den kinesiske læge Dr. Haiyin Yang, som banede vejen til dygtige læremestre ved Changchun Universitet i Kina, hvor vi studerede sammen i 1991 og fik tilladelse til, at undervise i akupunktur.

1990 

En epokegørende begivenhed indtræffer, mødet med den franske læge og øre-akupunktør Raphael Nogier fra Lyon, som siden har været lærer, inspirator for klinikken og personalet. Nogiers tilsynekomst i Danmark gennem Ny Energi gav en helt ny kultur inden for uddannelse og anvendelse af akupunktur i Danmark, idet øreakupunkturen blev solidt integreret hos alle akupunktører i Danmark. Effekten af dr. Raphael Nogiers undervisning i Danmark vil vi først forstå omfanget af i fremtiden.

1999 

Professor dr. med. prof. Michel Marignan fra Marseilles komplimenterede Ny Energi med Posturologi. Vi har efterfølgende spredt Posturologi til Danmark og Norge, hvor de fleste klinikker anvender teknikken.

2011 

Myoreflexterapi, en uundværlig teknik studerer jeg hos den tyske læge og Heilpraktiker Kurt Mosetter, der har skabt endnu en epoke inden for alternativ medicin, i fodboldverden og tillad os at sige helt generelt.

2015 

Psykiater, psykotraumatolog, professor dr. Med. Robert Bering træder ind i den efterhånde tværfaglige akupunkturskole. Samarbejdet indfører hermed Psykotraumatologien på World Medicine.

2016

Ny Energi åbner i København klinikken World Medicine idet Ny Energi har tilført Danmark øre-akupunktur, Posturologi, Myoreflex terapi og Psykotraumatologi. Vi samler eksperter og tværfaglige enheder, der kan genskabe et stærkt helbred.