Bar Chart

Psykotrauma

Halvdelen af vore klienter bærer et chok eller et traume som forhindrer den sygdom, smerte eller ubalancer de henvender sig med i at regulere sig selv.

Psykotraumatologien præsenterer dig for eksperter, der formidler viden om traumets natur, der afkoder klienters kompensationsstrategier.  Gennem en kropslig tilgang håndterer vi traumets fysiske fremtoning i kroppen. En umiddelbar effekt på et traume opnås gennem den somatiske tilgang, fordi hukommelsen for traumer er grundlagt i det somatiske. Gennem den somatiske tilgang åbnes til de traumer, som ikke erindres, de traumer, som er induceret før den intellektuelle hukommelse er anlagt. Der står intet i neuropsykologien om, at man kan få umiddelbare resultater med traumer.

Vi byder velkommen til psykotraumatologien, til at få en lægende hånd helt ind i sjælen og helt tilbage til oprindelsen af traumet, som som lagres i det kropslige.

Velkommen. 

Akupunktur

Danmarks ældste Akupunktur-uddannelse.

Du præsenteres for de sammenhænge der kan forårsage sygdom og svaghed såvel indefra som udefra.

Du erhverver redskaber til at regulere ubalancerne, således at du kan garantere at du med vore metoder behersker at bringe balance f.eks. i fordøjelse, hormonsystem og søvnrytme. Du får ikke dit eksamensbevis før du har fjernet de mest genstridige smerter med vore metoder. Du får al den træning, der er behov for, indtil du kan åbne din egen klinik og skabe de resultater vi lever af.

Hjertelig velkommen på en rejse, som ikke lader sig beskrive på forhånd. Velkommen til visdom fra antikken. 

Øreakupunktur

Opdageren af Øreakupunktur, Paul Nogier blev indstillet til Nobelprisen i medicin tre gange. 

Lær at "se ind i hjernen" gennem øret.

Lær at finde alle ubalancer i hjernen, som ikke ses på scanning gennem øret.

Lær at regulere alle funktioner i hjernen gennem øret.

Du har altid øret lige ved hånden. Du lærer at bruge lys på lige fod med nåle i øre-punkterne, så du kan behandle alle klienter også spædbørn.

Bliv ekspert på et område.

Allerede på første modul, lærer du at skabe kommunikation mellem hjernen og kroppen, hvilket kan fjerne de fleste smerter især de mest genstridige. Mange former for kroniske  og uforklarlige smerter er mangel på kommunikation i nervesystemet.Her er øret unikt. Øreakupunktur er en elegant kompetence uden bivirkninger.

Myoreflex

Fysioterapeuter og psykologer profiterer overraskende af Myoreflexterapi. Fysioterapeuter lægger deres greb 80% om, til at arbejde næsten udelukkende på forsiden af kroppen med statiske tryk. Psykologer anvender hænderne fra første klient, som ikke har lyst til at fortælle eller åbne sig, men som kan reguleres uden ord.

Det eneste sted grundlæggere MD Kurt Mosetter underviser, er i København!

Jeg sagde til min kollega at han skulle deltage uden at stille spørgsmål, bare møde op.  Efter første modul svarede han; hver nat jeg vågner, er det første jeg tænker på, hvor heldig jeg er med Myoreflex.

Vi har gennemført uddannelsen i Danmark siden 2012. Der er aldrig en deltager, som er droppet ud af uddannelsen.

Velkommen.

World Medicine
København
københavn
københavn
københavn
københavn
københavn
københavn
københavn
Ny Energi
World Medicine