KLINIK TEAM

BEHANDLERE

Vi samearbejder med Ude-fra Behandlere som er indlejere

ELAD YESHUAH  M.OST DO. ND.

OSTEOPATHY

“I believe that good health begins with a balanced body, mind and soul.”

Highly experienced clinicians will complete a thorough physical assessment and offer you an individualized treatment plan. Immediately after your assessment you will be given advice on how to manage your condition. This usually includes specific exercises, so that you will be able to start your journey to recover immediately.

MATHIAS FREDERIKSEN

MYOREFLEX TERAPI - POSTUROLOGI - ØREAKUPUNKTUR - PSYKOTRAUMATOLOGI

Opvokset i en familie med flere behandlere har jeg længe haft en forståelse af kroppen som helhed. Nærmest siden jeg selv kunne vælge, har kroppen været et omdrejningspunkt i mit liv.

Min behandling er en holistisk tilgang til skader og ubalancer, og inddrager alle medvirkende faktorer til dine symptomer. For at skabe de bedste betingelser for den helbredende proces taler vi også om kost, livsstil og velvære.

LILI DENTA

HEILPRAKTIKER - IRISANALYSE, ØREAKUPUNKTUR, POSTUROLOGI, PHYTOTERAPI, CELL WELLBEING HÅRSCAN OG KOSTVEJLEDNING

Naturmedicineren behandler udelukkende på naturlig vis

Jeg tager mig god tid til at lytte til din historie og er grundig i gennemgangen af dine symptomer. Det er vigtigt, at vi finder ind til kernen af det, du ikke synes, fungerer optimalt. I min praksis bruger jeg bl.a. irisanalyse, øreakupunktur, posturologi, phytoterapi, Cell Wellbeing hårscan og kostvejledning. Mine behandlingsplaner er vidt forskellige, for mennesker er ikke ens.

 DORTE SIGER NIELSEN

AURICULOMEDICIN - ØREAKUPUNKTUR - KRANIO SAKRAL TERAPI

Wisdom In Vision er en behandlervirksomhed, hvor jeg arbejder ud fra et holistisk syn på det enkelte menneske. Målet er her at hjælpe det enkelte menneske via en skræddersyet behandling til balancering af krop, sind og ånd. 

Med en holistisk tilgang til mennesket, arbejdes der med at finde årsagen til ubalancer i organismen. Herved skæddersys en passende balancering af krop, sind og ånd til bedre trivsel og sundhed.

NEWM ©2020

BY NY-ENERGI & WORLD MEDICINE