top of page

TESTIMONIALS

Patientberetninger

image1-150x150.jpg

 Jeg har prøvet mange behandlinger hos rigtig mange terapeuter i flere år. Alle har gjort noget godt. Behandlingen jeg fik hos World Medicine slog igennem og fjernede mine symptomer efter første behandling.

Anne Eising

slidgigt-billede_812.jpg

Jeg henvendte mig til klinikken Ny Energi med slidgigt i knæ. Efter fire Myoreflex interventioner i nakken, forsvandt alle mine knæsmerter et helt år. En belastning gav mig 15% af smerterne igen, som jeg fik fjernet på samme vis.

Patient hos Ny-Energi

IMG_2036-825x510_edited_edited.jpg

“Jeg fik smerterne i mine knæ væk med fire Ny Energi behandlinger. Nu kan jeg alt, undtagen at kravle på mine knæ.”

Ulla Dennild

FØR & EFTER BILLEDER

107376162_282422769675252_10493518777880

Venstre billede er taget før første behandling
og højre billede er taget før anden behandling 4 uger efter.


Kvinden har fået en akupunkturbehandling for at genoprette leverens udrensningsfunktion. Hun har også seponeret sukker og smurt oreganoolie på huden i 4 uger, hvorefter hendes hud er helt ren.

PATIENTER HOS WORLD MEDICINE & NY-ENERGI

pso_69.jpg

Patientberetninger

​​Psoriasis

Venstre billede er taget før første behandling.

Højre billede er taget før fjerde og sdiste behandling.

ingeborg_rudolf_54.jpg

Knogleskørhed

Jeg kontaktede klinikken Ny Energi, fordi jeg havde osteoporose og fremskreden slidgigt i begge knæ. jeg var kandidat til to nye knæ. Jeg fik behandling mod knogleskørhed og slidgigt 8 gange. En rutineundersøgelse viste at min knogleskørhed var forsvundet efter 8 behandlinger.

 

Jeg har ikke fået undersøgt mine knæ, men jeg skal ikke have nye knæ, idet jeg ikke har smerter. Jeg har ændret kosten jfr. vejledning hos Ny Energi og tabt 9 kg., især bugfedt. Min fibromyalgi mærker jeg ikke mere til. ​Jeg har fået 4 opfølgende behandlinger gennem 3 år. Jeg fik sidste opfølgende behandling i 2016.​ Min læge har lige skrevet til mig, at jeg stadig ikke havde knogleskørhed og at jeg ikke skal tage medicin for det.

INGEBORG RUDOLF

BEHANDLING RESULTATER

Allergi & Intolerancetest

patient_02_48_edited.jpg

Allergi & Intolerancetest

Sofie 5 år er hjerteopereret, lider af tilbagevendende ukendte sygdomme grundet virus af forskellig karakter.


Sofie har hovedpine dagligt til tider af migrænekarakter. Hun fik en allergitest hos Ny Energi, fik stimuleret sit immunsystem til at bekæmpe de forskellige vira.

Alle sygdomme forsvandt med det samme, der gik flere måneder inden hun fik en lidt hovedpine igen, men da tog vi en behandling til.

Bemærk, at selv om hverken vi eller lægeverden kunne diagnosticere de mange sygdomme, kunne Sofie alligevel behandles, fordi vi benytter et system, der fortæller hvor kroppen ikke kan reparere sig selv, selvom man videnskabeligt ikke kender disse systemer i kroppen endnu.

Sofie

Finn fik en demonstrationsbehandling

Tak til Finn for tilladelse til at vise videoen.
Kombination af den psykoterapeutiske tilgang, lysbehandling og øre-akupunktur fjernede trætheden og fordøjelsesproblemerne.

HOVEDEPINE

VI BEHANDLER OGSÅ BØRN

kim-basland_733.jpg

NY-ENERGI

Hortons hovedpine

Kim Basland henvendte sig til Anne Marie Vester i 2008 for at få Lys terapi mod Hortons Hovedpine. Lys terapi er specifik lysbehandling på øret. Ved Hortons hovedpine applikeres differentieret lys på et område, der repræsenterer Thalamus og Hypothalamus.

Kim Basland fik først en forebyggende behandling, dagen efter en behandling under et hovedpineanfald. Et anfald varer ca. en time og optræder dagligt i perioder på flere måneder, samt om natten. 40 sekunder efter lysbehandlingen var påbegyndt, forsvandt smerterne helt. Smerterne kom ikke igen før syv år efter, hvor behandlingen i 2015 blev gentaget med samme resultat. Der har ikke været Hortons hovedpine siden.

Der er meget få klienter med Hortons hovedpine, men effekten er den samme hos en andre klienter.

Vi tilbyder vederlagsfri behandling mod Hortons hovedpine, såfremt klienten kan møde før anfaldet og behandlingen kan udføres i forbindelse med anfaldet. Man kan ligge ned både under behandling og så længe der er behov for efter behandlingen.

LYKKELIGE HISTORIER

FRA INFERTIL TIL FERTIL

 

Trine på 35 år henvendte sig til Ny Energi, men hendes chancer for graviditet meget små. En privat fertilitetsklinik i København skrev i journalen: Ingen i denne verden kan tage æg ud af disse æggestokke, som er visne.

Trine gik i overgangsalderen som 18-årig og fik kun menstruation ved hormonbehandling. 

Efter første akupunkturbehandling fik Trine en 5-dages menstruation og efter 5 behandlinger med en måneds mellemrum, blev hun gravid, på trods af at hun indtog Trisekvens mod overgangsalder symptomer (virker også som en usikker P-pille).

Egen læge ønskede ikke at lave test eller henvise til scanning, da han sagde, at graviditet var umuligt og at der måtte være tale om et vindæg, hvilket ville føre til abort.

Trine fik dog en yderst velskabt og kvik pige.

Trine troede ikke selv på det, men overtalte os til at forsøge akupunktur, således at hun ikke 10 år senere skulle bebrejde sig selv for, at der måske havde været en mulighed med akupunktur.

FRA INFERTIL TIL FERTIL

Kvinde på 38 var i behandling for psoriasis. Hun kunne ikke få børn grundet dobbeltsidigt lukkede æggeledere. Hun ønskede ikke dette behandlet.

Når man behandler med akupunktur, kan sådanne ubalancer ikke gemme sig og et led i en optimal behandling er, at have alle facetter med. Det fik vi, hvilket resulterede i, at de sammenvoksede æggeledere reparerede sig. Kvinden blev gravid i livmoderen efter 9 behandlinger over ni måneder og fik et velskabt barn. 

 

KNOGLESKØRHED

BIRGIT 62 ÅR

Min knogleskørhed testes umiddelbart før første akupunkturbehandling hos Ny Energi, hvor T-scoren viser – 3,0 i lænderygsøjlen.

Birgit får 4 behandlinger mod knogleskørhed med en uges mellemrum og får så en kontrolscanning, hvor T-scoren 4 uger efter første behandling viser – 2.5 i lænderygsøjlen.

Birgits soleksem forsvandt samtidigt efter 2 behandlinger og hendes gener af skoliose blev mærkbart forbedret.

HVAD SIGER DE STUDERENDE?

Midt i uddannelsen skriver Charlotte flg.: “Jeg har stopfuld kalender i dag igen, helt frem til kl. 19.00. Hvad jeg kan, har jeg lært her”.

Charlotte

 Uddannelsen rammer SÅ meget plet med mine ønsker gennem mange år. Jeg er vild med strukturen og det flow der er. Jeg går hjem inspireret intellektuelt, menneskeligt, sanseligt og æstetisk. Det er en udsøgt fornøjelse at være en del af dette. Glæder mig SÅ ubeskriveligt over denne rejse og tilslutter mig stilen med at give sig i kast og give bekymringstanker baghjul.

Ulla Wiese

Jeg er helt oppe at køre over kurset i weekenden. Hold nu op hvor har det være lærerigt og ikke mindst spændende! I ER simpelthen så dygtige undersvisere.

Emil Don

Screen Shot 2020-08-02 at 15.16.34.png

​Cecilia Southcott 6 år

Moderat lammelse fra lænd

Myoreflexterapien har bekræftet os i at vores datter er sund og rask, ved at udvikle hendes færdigheder med markant virkning fra dag 1. ​
Den har givet hende selvværd, øget livskvalitet og en fantastisk tro på sig selv. Myoreflexterapien har gjort Sygehusets diagnose og prognose til skamme, og vist i al sin tydelighed, at der altid findes en anden vej.

124_22-myoreflexterapi-7.gif

JETTE MØLLER

 Spændingshovedpine

Jeg har lidt af spændingshovedpine gennem 8 år og har prøvet mange forskellige behandlinger.

Hovedpinen forsvandt efter første behandling med Myoreflexterapi, hvor jeg også lærte at behandle mig selv.
Jeg trykker dagligt på mine “stressmuskler” i bækkenet og det holder min hovedpine væk!

Love

LENE LARSEN

Frossen skulder

Jeg har lidt af en frossen skulder efter at have født en dødt barn. Skulderen er behandlet på forskellig vis gennem 2 år uden resultat. Efter første behandling med Myoreflexterapi var det som at få sat en ny arm på.

bottom of page