White Feather

Hvad siger de om vores uddannelse 

Psykotrauma ”Hands on-modulet” gav mig indsigt og forståelse for, hvordan traumer sætter sig i det motoriske, neurologiske, endokrine og psykiske. Kurt Mosetter er den største kapacitet, jeg har oplevet til at formidle en samlet kropsforståelse.

 

Det er for mig den store forskel. Jeg forstod sammenhængen, fik modet og redskaberne til selv at arbejde med psykotramatologien på patienter, der kommer med ondt i kroppen i hverdagen, men som viser sig at have et traume.

 

Vi oplever ofte i fysioterapien, at patienter får det bedre, men at symptomerne efter en rum tid evt. kommer igen. Netop HER gør Myoreflex og psykotraumatologi den store forskel. Som fysioterapeuter er vi uddanneede og enormt godt rustede til at arbejde med hænderne – et fantastisk fundament at bygge videre på, hvis man er nysgerrig efter bredere forståelse af sammenhænge og smerter i kroppen.

 

Jeg kan kun sige, at jeg er lykkelig for at have mødt den verden psykotraumatologien bevæger sig i. Det har beriget min måde at arbejde på.

- Fysioterapeut, Birthe Aagaard

 

Inklusive sidefag er:

World Medicine er en institution med et tværfagligtsamarbejde mellem naturvidenskab, den klassiske akupunktur og traditionel kinesisk akupunktur.

 

Vore specialer er at beherske akupunktur som et helbredende håndværk og at besidde en bred vifte af behandlingsmuligheder. Vi samarbejder med alle offentlige institutioner gennem mange års gensidig respekt og henvisning.

©2020 NEWM BY NY-ENERGI & WORLD MEDICINE