top of page

TYNDTARM

Tjek din balance

HOVEDSYMPTOMER

Lave vridende mavesmerter, der kan gå om i ryggen.
Oppustet, ønsker ikke tryk på maven.
Luft i maven, luftafgang lindrer smerter, smerter i testiklerne.

Alle former for allergier i hele kroppen skyldes oftest at tarmfloraen ikke er intakt. Når tarmbarrieren brydes, brydes også hjerne-blod-barrieren og Nyrebarrieren. Det er ekstremt alvorligt.

PSYKISK STATUS

Mentalt rastløs, søvnløs.

DØGNCYLUS

Tyndtarmen arbejder på sit højeste fra 13.00 – 15.00

ÅRSCYKLUS

Sommer

SELVHJÆLP

Ubalancer i tyndtarmen kan skyldes:

Psykisk stress som reducerer den sunde bakterieflora fra time til time. Floraen kan også opbygges igen fra time til time, hvis den er under optimale vilkår.

Ensartet mad, bearbejdet mad, ikke frisk mad direkte fra jorden.

Gentagne penicillinkure. Hvis de er indtaget i de første to leveår, ses ofte tarmproblemer i form af intolerancer og allergier resten af livet. Hvis du kan, skån dit barn og alle andre for penicillin. Spørg din læge eller terapeut, om der findes en anden løsning.

Opløsningsmidler som glyphosat (round-up) Roundup anvendes i alle lande verden over og som forekommer nu i grundvandet, drikkevandet og drikkevandet. Roundup opløser tyndtarmens celler i løbet af 16 timer. Undgå Roundup ved kun at tage økologiske fødevarer over din dørtærskel. Værst er korn, da kornmarkerne sprøjtes med Roundup kort før høsten, for at kvikmodne kornet. 

Fluor. Fluor er rottegift og et insektdræbende opløsningsmiddel.

Fluor opløser slimhinderne i kroppen især i tyndtarmen og næsen, hvilket kan medføre intolerance og allergier. Fluor griber forstyrrende ind i enzym balancen og calcium-magnesium-mangan balancen. 

Fluor findes i tandpasta og er et problem for børn, der sluger en del tandpasta. Skyl munden grundigt og flere gange efter brug af fluortandpasta. Vi bruger selv fluorfri tandpasta, men drypper en dråbe af vores egen oreganoolie på den Fluorfri tandpasta og børster med det. Vores erfaring er, at mundhygiejnen derved optimeres. Paradentose forsvinder efter tre måneder, når der børstes med en dråbe oreganoolie som beskrevet to gange dagligt.

 

V6 tyggegummi indeholder fluor, der beskytter tænderne mod caries, men har forfærdelige bivirkninger ved at opløse tarmslimhinden og forårsage leaky-gut dermed også leaky blood brain barrier og leaky adrenals (lækkende nyrer). V6 er helbredsskadeligt og har fatale konsekvenser, der ikke kan nedfældes her.

GODE RÅD HOS DR. ERIC BERG

The Difference Between the Colon and Intestines

bottom of page