top of page
Beautiful Nature

SLIDGIGT

“Jeg fik smerterne i mine knæ væk med fire Ny Energi behandlinger. Nu kan jeg alt,

undtagen at kravle på mine knæ.”

Ulla Dennild

"Jeg henvendte mig til klinikken Ny Energi med slidgigt i knæ. Efter fire Myoreflex interventioner i nakken, forsvandt alle mine knæsmerter et helt år. En belastning gav mig 15% af smerterne igen, som jeg får fjernet på samme vis."

Carl Eric 55 år

"Under min uddannelse til Zoneterapeut på WECA i Christiansfeld i 2018, havde jeg fornøjelsen at blive undervist i øreakupunktur af Anne Marie. Hun havde brug for en kandidat til smertebehandling. Jeg meldte mig frivilligt og fortalte om mine problemer, som var kroniske smerter i venstre hofte og kløe i operationsarret. Hoften der var skiftet ud i 2001, hvor jeg kun var 37 år gammel. Jeg fik aldrig nogen genoptræning efter operationen, så min muskulatur i ryg, hofte og ben har ændret sig. Jeg står dog ikke bagerst, når der skal arbejdes. Jeg har altid sagt, at når jeg ikke længere kunne komme op af sengen for at køre til brand pga. smerter, vil jeg stoppede som brandmand, hvilket jeg gjorde.

Jeg har 3 store ar på min venstre hofte, men ingen smerter eller kløe længere. Det hele forsvandt med to akupunkturnåle og kom ikke tilbage igen.

Tak til Anne Marie.

 

bottom of page