top of page
Hands on Head

HOVEDPINE

Auricular Lys terapi mod Hortons Hovedpine. Auricular Lys terapi er specifik lysbehandling på øret.

Hortons hovedpine​

Kim Basland henvendte sig til Anne Marie Vester i 2008 for at få Auricular Lys terapi mod Hortons Hovedpine. Auricular Lys terapi er specifik lysbehandling på øret. Ved Hortons hovedpine applikeres differentieret lys på et område, der repræsenterer Thalamus og Hypothalamus.

Kim Basland fik først en forebyggende behandling, dagen efter en behandling under et hovedpineanfald. Et anfald varer ca. en time og optræder dagligt i perioder på flere måneder, samt om natten. 40 sekunder efter lysbehandlingen var påbegyndt, forsvandt smerterne helt. Smerterne kom ikke igen før syv år, hvor behandlingen i 2015 blev gentaget med samme resultat.

Der er meget få klienter med Hortons hovedpine, men effekten har været den samme hos en anden klient, hvor smerterne ikke er kommet nu 12 år efter behandlingen blev foretaget.

Vi tilbyder vederlagsfri behandling mod Hortons hovedpine, såfremt klienten kan møde før anfaldet og behandlingen kan udføres i forbindelse med anfaldet. Man kan ligge ned både under behandling og så længe der er behov for efter behandlingen.

VI HJÆLPER OGSÅ BØRN

Patientberetninger

bottom of page