top of page

Fra cancer udvikling til cancer afvikling

Vi tillader os at anbefale og bakke klienter med cancer op i at følge nedenstående livsstil.

Da vi har set flere terminale cancerklienter vende udviklingen af cancer til hel eller delvis afvikling gennem bare 3 måneder for nogle og 3 år for andre, tillader vi os at forsøge at hjælpe med følgende råd, med det formål at stimulere de selvhelbredende ressoruscer maksimalt.

Transfedt

Første og vigtigste råd er, at fjerne transfedt. Transfedt er håtdt opvarmede planteolier. Når plantefedt som olivenolie, rapsolie og f.eks. solsikkeolie opvarmes til rygepunktet ved stegning, ændrer olierne sig i denne proces til at blive til transfedt. Kokosolie er en undtagelse. Kokosolie bliver ikke til transfedt. Transfedt kan ikke metabioliseres. Transfedt bliver i kroppen og lagres i blodårer og lever. Det eneste, som kan metabolisere transfedt er E-vitaminer. Vi anbefaler en dagsdosis af Bertelsens E-vitaminer. E-vitaminer må aldrig overdoseres.

Nødder og mandler er måske det sundeste mennesket kan spise, men det mest usunde der kan spises, hvis nødderne har været opvarmet ved høj varme. At riste mandler og nødder på panden er, at transformere en af  naturens ypperste gaver, til at skade helbredet på lang sigt. Alle chips er kogt i solsikkeolie. Al fedt i chips er transfedt.

Margarine er opvarmet planteolie og burde ikke forhandles som mad. Margarine er transfedt.

Kostråd

Vores anbefaling er Low-insulin-diet, lav-insulin-diæt.

Se Low-insulin-diet på denne hjemmeside under fanen klinik.

Galaktose

Galaktose er en naturlig sukkerart, der findes i naturen. Vi anbefaler at få lidt galaktose, 2-4 gram til alle måltider. Galaktosen kan indtages som den er eller anvendes til at søde noget surt. Vi anbefaler tillige at fjerne al sukker fra kosten inklusiv frugtsukker som æbler, appalesiner, vindruer, rosiner, dadler, figner, svesker, bananer, honning, melasse og sirup undelades alt sammen og erstattes med galaktose. 

Galaktose som hjælp til at ødelægge kræftceller.
Kemiske ingeniører har opdaget en dødelig sårbarhed i mange kræftceller.
Dato: 17. juni 2020. Kilde: University of Southern California

Som alle celler i kroppen har kræftceller brug for sukker - nemlig glucose - for at brænde celleproliferation og vækst. Forskere har dog afdækket en svaghed i en almindelig type kræftceller: sukkerfleksibilitet. Det vil sige, at når kræftceller udsættes for galaktose - kan cellerne ikke tilpasse sig og vil dø.

https://www.sciencedaily.com/releases/2020/06/200617100430.htm 

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/9137507/ 

Vejrtrækningsmetode som bidrag til cancerafvikling

Cancer lever uden ilt. Hvis man kan få ilt ind i cancerceller, dør de. Ilt, der kommer ned i lungerne optages omgående i blodet og hæfter sig i de røde blodlegemer, hæmoglobinerne. Nedenstående vejstrækningsmetode (buteykos metode) stimulerer ilten til at komme videre fra blodet og ind i cellerne, herunder cancercellerne, med det fomål at dræbe cancercellerne.

Buteykos vejrtrækningsmetode drejer sig om altid at trække vejret gennem næsen, for at forsyne hjernen med mere ilt end gennem oral vejrtrækning. Når udåndingen forlænges opstår undertryk i lunger og derved også blodkar. Dette fænomen får ilten fra blodet og vidrre ind i cellerne. Efter udånding og før indånding er den såkaldte apnø. I denne er det største udnertryk i lungerne, hvilket hjælper ilten ind i cellerne. Træn en længere udånding end indånding, samt en pause i apnøen. Således trækker spædbørn vejret! Indånding - udånding - pause. Indånding - udånding - pause.

Faste

Natlig faste giver leveren mulighed for at reparere og regenerere. Vores anbefaling er ikke "skip breakfast". Vores anbefaling er snarere at springe over aftensmaden, idet al reperation af kropppens celler foregår om natten, dog ikke hvis kroppen skal fordøje. Man kan ikke så godt både reparere og fordøje samtidigt.

 DR. MERCOLA

A prominent Italian oncologist explains his view that cancer is fungus and can be easily treated. Fascinating viewing. For more, see Dr. Mercola's site.

bottom of page