Anatomi, fysiologi og Sygdomslære 

afholdes som E-leran Via Pons.

 Du har kontakt med underviser og medstuderende på www.anatomi-forum.dk.

Og underviser er forfatteren selv - nemlig Kjeld Bruun-Jensen læge, ph.d.

E-learn platformen er RAB-Godkendt

Anatomi og fysiologi 200 lektioner.

Faget hvor du lærer om den sunde krops opbygning og funktion. Vi har løbende optagelse af studerende, så hvis du tilmelder dig i dag, kan du starte i morgen. 

Markedets måske mest visueilbud med masser af dansksprogede videoer og næsten 1000 interaktive dias med billeder og lyd. Desuden interaktive tests efter hvert emne og hele pensum som lydfiler.

Pensum afgrænses af de kendte bøger "Anatomi og Fysiologi, på en anden måde" af Kjeld Bruun-Jensen.

E-learn platformen er vurderet af Skat og lever op til de uddannelseskrav, der er en betingelse for en momsfritagelse i forbindelse med erhverv som Alternativ Behandler.

E-learn platformen lever op til Sundhedsstyrelsens krav i forbindelse med en RAB-godkendelse.

Du får tilsendt brugernavn og password i løbet af et par dage. Din adgang til e-learn platformen varer 12 mdr. Adgangen er kun til personligt brug og må ikke overdrages til andre.

  • Du starter ud med en adgang til modul 1, 2 og 3 svarende til bøgerne "Kroppens opbygning og funktion" og "Anatomi og fysiologi, på en anden måde - bind 1" (Vare nr. A1 + A2).

  • Når du har gennemgået de første 3 moduler får du tilsendt en midtvejsprøve. Du laver testen der hjemme og returnere opgaven til Kjeld Bruun-Jensen.

  • Herefter rettes prøven i fællesskab. Derefter åbnes din adgang til modul 4, 5, 6 og 7. Disse 4 moduler, der svarer til "Anatomi og fysiologi, på en anden måde - bind 2", vil typisk kunne gennemgås på 6-7 måneder.

  • MEN det er selvfølgelig dig der bestemmer tempoet indenfor de 12 måneder din adgang er åben.

  • Hvis det bliver nødvendigt, kan du forlænge din adgang i 3 måneder for kr. 1799,-Vi producerer alt materialet til de 200 lektioner selv. Svarende til pensum benytter vi ikke eksternt materiale. Eksternt materiale - som man kan Google sig til, eller finde på dr.dk eller YouTube mm., er udmærket som supplerende materiale. Men da pensum, lærebøger og e-learn platform skal stemme overens, har vi valgt at lave alt selv. Vi benytter masser af anatomiske modeller i vores videoer samt professionelle illustrationer i vores interaktive dias.

Vil du også have bøgerne skal du købe dem ved siden af, dog er det ikke et krav til at kunne følge med.

Platformen tilbyder masser af interaktive tests, der trækker på en kæmpe opgavebank, der også anvendes som udgangspunkt når vi tilrettelægger eksamen.

Eksamen koster 800 kr. og består i 60 Multiple Choice/afkrydsningsopgaver + 2 formuleringsopgaver. Afkrydsningsopgaver vægter 60 point og formuleringsopgaver samlet 15 point. Du skal have 60 % rigtige, dvs. 45 point, for at bestå.

Pris kr. 5.995,- (100 % e-learning).

Sygdomslære 100 lektioner.

Faget hvor du lærer om de mest almindelige sygdomme og om processerne i den syge krop.
Pensum afgrænses af den kendte bog "Sygdomslære, på en anden måde" af Kjeld Bruun-Jensen.

Din adgang til e-learn platformen varer 8 mdr. Adgangen er kun til personligt brug og må ikke overdrages til andre.

 Hvis det bliver nødvendigt, kan du forlænge din adgang i 3 måneder for kr. 1799,-

Vi holder eksamen flere gange om året. Eksamen koster 800 kr. og eksamensopgaven rettes af ekstern uvildig censor. Eksamen foregår ved fysisk fremmøde hos Ny-Energi & World Medicine, Holsterbro og København, eller hos BIOPRAKTIK - Skolen hos Pons i Ringe på Midtfyn.


Tilmeldingen er bindende, dvs. at kursusgebyret ikke tilbagebetales. Skulle du pga. sygdom eller lignende bliver forhindret i at studere i en periode, kan der indgås en aftale om pause på studiet.


Eksamen består i 60 Multiple Choice/afkrydsningsopgaver + 2 formuleringsopgaver. Afkrydsningsopgaver vægter 60 point og formuleringsopgaver samlet 15 point. Du skal have 60 % rigtige, dvs. 45 point, for at bestå.

 

Pris kr. 3.995,- (100% e-learn).

Når du køber fagene samlet er der penge at spare! Kursets pris på kr. 8.995,- pålægges ikke moms i forbindelse med uddannelse.