top of page
IMG_0184.jpeg

ALLERGI OG INTOLERANCE

Allergi og intolerance giver næsten de samme symptomer.

MULIGE TEGN PÅ ALLERGI OG INTOLERANCE

Fordøjelses tegn: Smerter, obstipation, diarre, ildelugtende tarmluft, ildelugtende afføring oppustethed, mavesår, mavekatar, colitis, peristaltikanomali, candida. 

 

Generelle tegn: Søvnløshed, træthed, stort søvnbehov, rhinitis (løbende næse), bihulebetændelse, øjenbetændelse, næsepolypper astma.


Tegn i huden: Mørke rande under øjnene, eksem, soleksem, pletskaldethed, hårtab, marmorering af hud, karsprængninger, gennemsigtig hud, kløe.


Tegn i led: Uforklarlige ledsmerter, Morbus Scheurmann, Osgood Schlatter, periostite Tibialis Ant. (skinnebensbetændelse).


Neuropsykiske tegn: Tetani (kramper), spasmofili (meget elastisk hud og tendens til alle former for kramper som tarmkolik, hjertebanken, migræne osv.), migræne, vertigo (svimmelhed).


Vaskulære tegn: Tachycardi (hjertebanken), smerter i brysterne/brystspænding især op til menstruation, hypertension (forhøjet blodtryk), hvide fingre.


Gynækologiske tegn: Smerter, svampeinfektion, endometriose, nedsat fertilitet, præmenstruel syndrom.
Psykiske tegn: Adfærdsanomali, hyperaktive børn, søvnløshed.​

HVAD ER ALLERGI ELLER INTOLERANCE

 

Allergi er kodet ind i immuncellerne, som har hukommelse. Intolerance er et fordøjelsesproblem, som oftest skyldes latent ukendt stress, der medfører leaky gut, som er en porøs tarm. Når tarmen er porøs slipper inflammation dannende substanser fra fordøjelsen med ind i blodet, som desværre lækker til alle andre slimhinder i kroppen og skaber irritation der, men desværre også til nyrerne og blod-hjerne-barrieren og der ved ind i hjerne, hvilket kan forårsage neurologiske lidelser. 

90% af det vi kalder allergiske reaktioner er intolerance, idet de ikke ses i tests, som priktest, der kan afdække ca. 33% af allergier Blodprøver kan afdække ca. 33% allergier og fødevarebelastninger kan udgøre ca. 33% af allergiske reaktioner.
Intolerance kan opløses ved at behandle fordøjelsen – Allergi kan bedres, men ikke i samme omfang som intolerance.

Ved enhver form for overfølsomhed eller allergi, hvad enten der er tale om berøringsallergi eller luftbåret allergi, er der med stor sandsynlighed også tale om en latent fødevareallergi eller intolerance.

BEHANDLINGSMULIGHEDER

Vi foreslår en fødevaretest, hvor vi finder frem til de fødeemner, som ikke tåles. Ydermere foreslås indtagelse af mælkesyrebakterier, samt store doser C-vit. Den anbefalede daglige dosis er 500 mg, men denne dosis har ingen effekt på tolerance problemer. Der skulle tages 5000 mg i stedet, men det er ikke lovligt at anbefale.

BEHANDLING RESULTATER

patient_02_48_edited.jpg

Sofie 5 år er hjerteopereret, lider af tilbagevendende ukendte sygdomme grundet virus af forskellig karakter.
 
Sofie har hovedpine dagligt til tider af migrænekarakter. Hun fik en allergitest hos Ny Energi, fik stimuleret sit immunsystem til at bekæmpe de forskellige vira.

Alle sygdomme forsvandt med det samme, der gik flere måneder inden hun fik lidt hovedpine igen, men da tog vi en behandling til.

Bemærk, at selv om hverken vi eller lægeverden kunne diagnosticere de mange sygdomme, kunne Sofie alligevel behandles, fordi vi benytter et system, der fortæller hvor kroppen ikke kan reparere sig selv, selvom man videnskabeligt ikke kender disse systemer i kroppen endnu.

patient_03_51.jpg

65-årig kvinde fik en allergi/intolerancetest, som viste, at hun ikke tålte hvedemel og mælkeprodukter. Hun fik 5 akupunkturbehandlinger med en måneds interval og genvandt håret. Kvinden er fotograferet før behandling og medens det endnu ikke var vokset helt ud.

bottom of page