top of page
oereakupunktur-2_105_638.jpg

ØRE-AKUPUNKTUR
AURICULOTERAPI

Øret afspejler en Homunculus, som henviser til en hel menneskekrop.
Øret er beklædt med den mest komplekse nerveforsyning på hele kropsoverfladen.

Med avanceret øreakupunktur kan det svageste punkt på hele øret detekteres, defineres og behandles, så klienters svageste led behandles. Alle har et "svageste led" også en sund krop.

 

Ingen anden terapi  har en så specifik model til at definere det mest behandlingsværdige punkt i forhold til andre punkter.

 

Øreakupunktur kan korrigere funktioner, der komponerer kroppens stilling. Øret kan integrere de funktioner som behandles og balancere dem i nervesystemet. Øreakupunktur optimerer ganske enkelt og ligetil kroppens funktioner.

Øret er en unik indgang til behandling af hele nervesystemet

Paul-Nogier-472x510_edited.jpg

PAUL NOGIER & ØREAKUPUNKTUR

 

 

 

Den franske læge og ingeniør Paul Nogier (1908 – 1996) opdagede at hele menneskets nervesystem har forbindelse til øret og dermed er behandlingsmæssigt tilgængeligt der.

Paul Nogier fandt senere ud af at se ind i hjernen og kommunikere med kroppens nervesystem via radialis (håndleds) pulsen. Paul Nogier opdagede tillige at punkter kunne stimuleres med den samme frekvens de svinder på. Hans opdagelse af punkter og nervesystemets sprog i form af frekvenser er ikke senere ændret eller suppleret. Paul Nogier underviste i øreakupunktur gennem 45 år. En læge, der fulgte hans undervisning gennem 15 år, har ikke hørt noget gentaget. Paul Nogier blev indstillet til Nobelprisen tre gange. WHO standardiserede øreakupunkturen med dens opdager i spidsen, hvilket begyndte i 1990. Paul Nogiers søn, Raphael Nogier har undervist i Danmark hos Ny Energi og World Medicine hvert år siden 1990.

bottom of page