THE TEACHING TEAM

Your Professionals

Psychiatrist, Prof., Dr. Med. ROBERT BERING 

Psychotraumathology

Dr. Bering is the Medical Director of the Centre of Psychotraumatology/ Clinic for Psychosomatic Medicine at Alexianer-Hospital in Krefeld and Cologne in Germany. Dr. Bering studied medicine and psychology and graduated in both fields.

 

In 1992 Dr. Bering worked at the Institute of Molecular Neuropathology in Copenhagen/ Denmark. Dr.

Bering completed his clinical education as a specialist in psychiatry and psychotherapy at the Academic University Hospital of Cologne in Gummersbach. In 2005 he habilitated on his work in psychotraumatology.

Today he is professor at the University of Cologne in the field of psychology and rehabilitation.

HVAD FORVENTER 
PATIENTER?

Patienter forventer en sammenhængende forklaring, der giver mening. Vi uddanner i at overraske patienter med en sammenhæng. Du lærer at udrede deres symptomer, afstemme symptomerne med deres livshistorie, forklare principper der underbygger din behandlingsstrategi og give meningsfulde vejledninger.


Dette får du ind på rygraden. Vi lærer elever at udrede langt mere om baggrunde for sygdomme, end der findes mulighed for i vestlig medicin. Vi præsenterer kun lærere, der selv har succes i egen klinik.

Uddannelsen afsluttes med en PA-godkendt eksamen.

KONCEPTET

World Medicine er en institution med et tværfagligtsamarbejde mellem naturvidenskab, den klassiske akupunktur og traditionel kinesisk akupunktur. Vore specialer er at beherske akupunktur som et helbredende håndværk og at besidde en bred vifte af behandlingsmuligheder. Vi samarbejder med alle offentlige institutioner gennem mange års gensidig respekt og henvisning.


Klienter henvises dagligt fra det offentlige system. Vi henviser også hyppigt klienter til undersøgelser, da vi tager puls på alle patienter, har mere fysisk kontakt og derved opdager hjertearytmi, knuder, abnormiteter, skolioser, forvarsling for bloppropper, forhøjet blodtryk osv., som vi ønsker et samarbejde med egen læge omkring.

De fleste patienter, der opsøger akupunktur, har kroniske symptomer. Bag kroniske symptomer ligger oftest et traume.


Dyb forståelse for traumets natur og behandlingsmuligheder formidles af Prof. Robert Bering på en så unik og visdomsfuld måde at du får ekspertviden. Traumekonceptet tillader elever at komme med dybt ind i patienters livshistorie.

Gennem uddannelsen behandler hver elev (eller deltager hver elev i) behandling af 150-250 patienter.

HVAD SIGER DE STUDERENDE?

Midt i uddannelsen skriver Charlotte flg.: “Jeg har stopfuld kalender i dag igen, helt frem til kl. 19.00. Hvad jeg kan, har jeg lært her”.

Charlotte

 Uddannelsen rammer SÅ meget plet med mine ønsker gennem mange år. Jeg er vild med strukturen og det flow der er. Jeg går hjem inspireret intellektuelt, menneskeligt, sanseligt og æstetisk. Det er en udsøgt fornøjelse at være en del af dette. Glæder mig SÅ ubeskriveligt over denne rejse og tilslutter mig stilen med at give sig i kast og give bekymringstanker baghjul.

Ulla Wiese

Jeg er helt oppe og køre over kurset i weekenden. Hold nu op hvor har det være lærerigt og ikke mindst spændende! I er simpelthen sådan en dygtige undersvisere.

Emil Don

©2020 NEWM BY NY-ENERGI & WORLD MEDICINE