NY ENERGI & WORLD MEDICINE  

NEWMedicine

NY ENERGI & WORLD MEDICINE ER:

         * TO UDDANNELSESINSTITUTIONER  *TO KLINIKKER MED TVÆRFAGLIGT SAMARBEJDE 

*FORSKNING I NATURVIDENSKAB.  

 

Akupunkturuddannelsen er vurderet af Dansk Akkrediteringsinstitution til ECTS-point på niveau 5.

Her får du studiekort.

VI PRAKTISERER OG UDDANNER I:

*AKUPUNKTUR & AURICULOTERAPI (ØREAKUPUNKTUR, DEN FRANSKE SKOLE)

*OSTEOPATI  *MYOREFLEXTERAPI  *POSTUROLOGI *PSYKOTRAUMATOLOGI

*URTEMEDICIN - KOSTVEJLEDNING *ANATOMI - FYSIOLOGI - PATOLOGI

Postoperativ lymfødem og frossen skulder med kroniske smerter forsvandt efter

10 minutters ekspert-øreakupunktur.

Behandlingen bestod af 3 nåle. Symptomerne kom ikke igen.

SNART

Kurser & Uddannelser

 • Du får ekstra: Øreakupunktur-Posturologi-Myoreflex-Psykotraumatologi.

   

  59,600 Danish kroner
 • Farver og lys er anvendt længe inden medicin. Kursusaften i København

   

  1,500 Danish kroner
 • Farver og lys er anvendt længe inden medicin. Kursusaften i Holstebro

   

  1,500 Danish kroner
 • Gennem øret ser man direkte ind i hjernen - 20 R.A.B. - Holsterbro

   

  3,500 Danish kroner
 • Lær at korrigere posituren på 3 dage

   

  3,500 Danish kroner
 • Kursus dag om folkelidelser er tæt forbundet med vores følelsesliv.

   

  1,500 Danish kroner
 • Training by the founder Kurt Mosetter. Five modules.

   

  35,000 Danish kroner
 • Gennem øret ser man direkte ind i hjernen-20 R.A.B. points -København

   

  3,500 Danish kroner
 • Trauma regulation through ear acupuncture, Copenhagen

   

  3,750 Danish kroner
Screen Shot 2020-07-11 at 01.43.30.png

NY ENERGI &

WORLD MEDICINE

Vi bragte Øreakupunktur, Posturologi, Myoreflexterapi og Psykotraumatologi (praktiseret med akupunkturmetoder) til Danmark og spreder det i hele landet til offentlige og alternative.

Derved blev Ny Energi (1987) til World Medicine (2016). World Medicine anvender hele verdens naturlige medicin i form af naturens intelligente helbredende metoder.

Mennesket er designet til at helbrede sig selv. Vi søger ikke efter svagheder, diagnoser eller sygdomme, men efter det som forhindrer kroppen i at helbrede sig selv. Vi giver vores bud på, hvad der forhindrer kroppen i at helbrede sig selv samt hvad der kan gøres med vore terapier og hvad man selv kan assistere med.

 

Vi designer den mest effektivt terapi eller terapier i samme behandling til at ramme årsagen, der forhindrer kroppen i at helbrede sig selv.


Det giver forbavsende resultater med kroniske smerter, slidgigt, osteoporose, funktionelle lidelser, angst, traumer og PTSD.

 

VISION

Det helbredende potentiale i mennesket er den stærkeste medicin, der er kendt. Dette potentiale, disse helbredende ressourcer aktiveres gennem en naturlig behandling. Det er lægekunst.

Hjernen har et sprog, kroppen har et sprog og psyken har et sprog. Gennem kroppens sprog finder vi ind til kroppens hukommelse for smerte, sygdom, angste osv. . Kroppen kan huske alt, hvert sekund af livet.

 

Man vil f.eks. altid kunne genkende det man har set, lyde man har hørt, fornemmelser i kroppen. Vi åbner ind til det kroppen ikke selv har kunnet helbrede natten over. Inde bag disse symptomer ligger helbredelsen. Inde bag angst ligger mod. Bag svaghed er styrke. Bag vrede er taknemmelighed. Bag bitterhed er kærlighed er bitterhed.

 

Vi har alle ressourcer, alt kroppen har behov for, for at helbrede sig selv. Det findes enten i kroppen eller naturen. Symptomer vendes om til helbredelse. Det er dialektik. Det er World Medicine. Det er en glæde at være med i.

AKUPUNKTURUDDANNELSE

HOLDSTART I KØBENHAVN & HOLSTEBRO

D. 30. april 2021

Dansk Akkrediteringsinstitution vurderer uddannelsen til niveau 5, hvilket udløser ECTS points på eksamensbeviset.

GODKENDT AF PRAKTISERENDE AKUPUNKTØRER

R.A.B GODKENDT 943 points

ETCMA GODKENDT ( EUROPEAN )

ALLE DANSKE FORSIKRINGSSELSKABER GIVER TILSKUD TIL AKUPUNKTUR.

KOMPLET PRIS 59.600,- kr.

KAN BETALES RENTEFRIT OVER 20 RATER.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Al teoretisk undervisning foregår i første omgang hjemme hos dig selv som E-learn gennem spændende Power Points med billeder og gennemarbejdet tekst, der forstås af alle. Til alle lektioner ligger nogle spørgsmål, der skal sikre at du har forstået materialet. Hvert modul starter med gennemgang af disse opgaver, for at sikre at alt er forstået.

 

Akupunkturen trænes herefter ind gennem praktik, så du har det med hjem i dine hænder. Vi har tiden på uddannelsen til at fordybe os i klientbehandlinger. Du lærer selvstændigt at undersøge, selvstændigt at diagnosticere, selvstændigt at udføre behandling og selvstændigt at kontrollere behandlingen. Du får en vifte af forskellige muligheder, således at du altid ved hvad du skal, når du står med din klient. Du har dermed mange valgmuligheder og du kan nuancere din behandling fra gang til gang.  Målet med alle vore uddannelser er, at give det klienterne efterspørger. De beder om en forklaring, en sammenhæng, en løsning, en plan. Det garanterer vi for, at vi kan lære dig. Netop derfor har de de mest succesfulde klinikker i Danmark og vort mål er, at alle vore elever, skal have samme succes. 

Vi støtter hinanden, holder hånden under hinanden og står sammen i et og alt.

NY ENERGI & WORLD MEDICINE TERAPIFORMER

Vi vurderer hvilke terapiformer, der anvendes i en behandling, som er individuelt skræddersyet og begrundet.

En konsultationen starter med en samtale, hvor der optages journal. Vi spørger om, hvilke sygdomme, symptomer, problemer, indlæggelser, og operationer der har været tidligere, da livshistorien er den vigtigste faktor i at finde en årsag til, at kroppen er ophørt med at reparere og helbrede sig selv.

De fleste behandlinger omfatter akupunktur, øreakupunktur, Myoreflexterapi og Posturologi. Når vi anvender psykotraumatologi, behandler vi traumer og har behov for en dobbelt behandling. Behandlinger bestilles hos sekretæren på tlf. 9740 3540. Der er også mulighed for at bestille online. Se menu boxen kontakt/booking.

AKUPUNKTUR

Akupunktur udføres ved stimulation af punkter og områder på kroppen.

 

Stimulationen foretages med nåle, lys og akupressur osv. 

ØRE-AKUPUNKTUR

Øret afspejler en Homunculus, som henviser til en hel menneskekrop. Øret er beklædt med den mest komplekse nerveforsyning på hele kropsoverfladen. Gennem øret ser man direkte ind i hjernen. Gennem øret kan hjernen direkte påvirkes eller balanceres.

MYOREFLEX

Myoreflexterapi er nutidens videnskabelige akupressur, der udnytter de store sammenhænge i kroppen som fra anatomiens synspunkt er fascier (muskelhinder), men fra et Kinesisk perspektiv er meridianer.

Der er 85% sammenfald mellem fascier og meridianer. Alle er enige i øst og vest, men ikke alle ved at vi taler om den samme sammenhæng!

PSYKOTRAUMATOLOGI

Traumer sætter sig i det motoriske (hjernerystelse, brud, slag), neurologiske (forstyrrelser i hjernen), det endokrine (hormonelle) og psykiske. Et traume er en uventet hændelse, der fryser kroppen fast i en tilstand, den ikke kan komme ud af igen. Denne tilstand er udenfor det intellektuelle og kan ikke helbredes gennem intellektet. Gennem en kropslig tilgang kan traumer transformeres til styrke. Denne tilgang opnår vi gennem øret (Dynamic Ear-aucupuncture supported Trauma regulation DESTaR), Myoreflexterapi og Posturologi.

ALLERGI OG INTOLERANCE

De fleste allergiske reaktioner eller intolerancer kan bedres gennem leverfunktionen, tarmfunktionen eller ved traumeforløsning. Vi vurderer behandlingsmulighederne, giver kostvejledninger, opskrifter og videoer der viser, hvordan man let og hurtigt kan leve sundt, helbredende, antiinflammatorisk og samtidigt nyde lækkert mad. 

Kernepunktet bag allergiske reaktioner er tyndtarmens tilstand, men måden at påvirke tyndtarmen er ofte gennem mange andre veje.

Allergier kan testes gennem priktest, tarmbiopsi og blodprøver, men da forskellige immunglobuliner reagerer på forskellige allergier (straksallergier, forsinkede allergiske reaktioner), er testene ikke sikre. Vi praktiserer en (endnu) ikke videnskabelig fødevareallergi test gennem pulsens reaktion på at en fødevare lyses gennem huden.

GALILEOTRÆNING

Galileotræning er træning på en vibratorplatform produceret af Novotec-Medical. Galileoplatforme er tilgægelige hos både NY ENERGI og WORLD MEDICINE. 

 

Galileo træning anbefales ved balance- og gangbesvær forårsaget af neurologiske og motoriske tab af balance- og gangevne.

 

Ideel til osteoporose, spasticitet, lammelser og træning af gangevnen. Effekten af Galileotræning er både cerebral-, medullær-, neural- og motorisk. 

Hjernen kender ikke forskel på om Galileoplatformen lader benene gå eller om benene går uden hjælp. Derfor er Galileotræning en cerebral (hjerne) genoptræning.

POSTUROLOGI

​Posturologi er læren om menneskets postur, positur, position eller stilling i rummet og evnen til at stabilisere rummet. Posturens strategiske funktion er at navigere kroppen i rum ved at sætte mindst mulig energi i bevægelse samt at beskytte mennesket.

 

Dette er en samling af neurologiske funktioner og kan balanceres gennem øre-akupunktur.

Emotioner og motoriske programmer er linket sammen i det limbiske område i hjernen, derfor er posturen også en strategisk kompensation på traumer.

Lær praktisk Posturologi på tre dage og skab synlige resultater, ved at rette de fleste skævheder gennem første behandling.

TERAPIBRILLER

Øjet fascineres og stimuleres af farver f.eks. i naturen. Videnskaben har også kastet lys på den helbredende effekt af lys! 

Når man placerer en farvet brille foran øjnene, reflekterer dagslys farven gennem øjnene og direkte ind i hjernen. Hjernen lader sig let stimulere af lysets farver, fordi lys er et kendt element i menneskets udvikling. Lysets vibrationer går igen i nervesystemets vibrationer, så der er noget familiært imellem lys og mennesket. 

Hvis et menneske har et akut problem og placerer farvede brillerne foran øjnene, vil hjernen påvirkes i en grad der fremkalder hjernens ressourcer hjernen til at forholde sig til eller løse problemet. Vi anbefaler et sæt briller i alle hjem, i alle skoleklasser (når et barn ikke gider koncentrere sig), institutioner og arbejdspladser. Terapi brillerne anvendes allerede i psykiatrien mod f.eks. depression.

Terapibriller

Terapibriller

Galactose

Galactose

Restore

Restore

Nadh

Nadh

Terapibriller

Terapibriller

KONTAKT NY ENERGI & WORLD MEDICINE

Ny Energi

Sønderlandsgade 19,
7500 Holstebro

Tlf. 9740 3540 

World Medicine

Slagelsegade 12,
2100 København Ø

Tlf. 9740 3540

arrow&v

NEWM ©2020

BY NY-ENERGI & WORLD MEDICINE